Summering 2019

Silverleden på 1 dag genomförd och vi gratulerar alla deltagare till fantastiska prestationer, snabbast av alla var segrarna Sofia Smedman och Per Alsterdal samt stafettlaget Va.

Totalt stod 205 löpare på startlinjen när startskottet gick kl 8.00 på morgonen, vilket är nytt rekord. Av dessa 205 gick 205 löpare i mål. 114 av dem plus alla fem stafettlag lyckades ta sig runt hela leden (64 km) innan målet stängde kl 20.00.

Det var första gången vi hade stafettlag med i tävlingen och fem lag, varav tre från Ovako, ställde upp med 2-9 löpare per lag. Det var mycket uppskattat av deltagarna och förhoppningsvis kommer fler stafettlag till start nästa år.

Det var ett härligt sommarväder, soligt och ca 25 grader i skuggan, vilket var skönt för oss arrangörer men gjorde det ”lite” extra jobbigt för löparna.

Vi tackar alla löpare för att ni gör det här till en mycket kul tävling att arrangera och vi tackar speciellt alla som ställer upp och gör arrangemanget möjligt att genomföra, utan er hade arrangemanget inte kunnat genomföras, ni gör ett utomordentligt fantastiskt arbete!

Vi hoppas att vi ses nästa år – Lördagen den 27 juni är det som gäller då!
Håll utkik här på hemsidan eller på Facebook för info om när anmälan öppnar.

Hälsningar Claes F och Jörgen E