Summering 2019

Silverleden på 1 dag genomförd och vi gratulerar alla deltagare till fantastiska prestationer, snabbast av alla var segrarna Sofia Smedman och Per Alsterdal samt stafettlaget Va.

Totalt stod 205 löpare på startlinjen när startskottet gick kl 8.00 på morgonen, vilket är nytt rekord. Av dessa 205 gick 205 löpare i mål. 114 av dem plus alla fem stafettlag lyckades ta sig runt hela leden (64 km) innan målet stängde kl 20.00.

Det var första gången vi hade stafettlag med i tävlingen och fem lag, varav tre från Ovako, ställde upp med 2-9 löpare per lag. Det var mycket uppskattat av deltagarna och förhoppningsvis kommer fler stafettlag till start nästa år.

Det var ett härligt sommarväder, soligt och ca 25 grader i skuggan, vilket var skönt för oss arrangörer men gjorde det ”lite” extra jobbigt för löparna.

Vi tackar alla löpare för att ni gör det här till en mycket kul tävling att arrangera och vi tackar speciellt alla som ställer upp och gör arrangemanget möjligt att genomföra, utan er hade arrangemanget inte kunnat genomföras, ni gör ett utomordentligt fantastiskt arbete!

Vi hoppas att vi ses nästa år – Lördagen den 27 juni är det som gäller då!
Håll utkik här på hemsidan eller på Facebook för info om när anmälan öppnar.

Hälsningar Claes F och Jörgen E

Foton från 2019

Foton från Silverleden 2019 finns nu på webbsidan. Du hittar dem här.

Information / PM 2019

Nu ligger PM:et uppe. Det kan läsas här.
(Uppdaterat 25/6)

Information / PM

Nu ligger PM:et uppe. Det kan läsas här.

Summering 2017

Så är 2017 års upplaga av Silverleden på 1 dag genomförd och vi gratulerar alla deltagare till fantastiska prestationer, snabbast av alla var segrarna Mia Gyllenberg och Patrik Lindegårdh.

Totalt stod 194 löpare på startlinjen när startskottet gick kl 8.00 på morgonen vilket är rekord.Av dessa 194 gick 194 löpare i mål. 102 av dem lyckades ta sig runt hela leden (64 km) innan målet stängde kl 20.00.

Vädret var fantastiskt den här lördagen, det var soligt och ca 25 grader i skuggan, vilket var perfekt för oss arrangörer men gjorde det extra jobbigt för löparna.

Vi vill passa på att tacka alla löpare för att ni gör det här till en kul tävling att arrangera och vi tackar speciellt alla som ställer upp och gör arrangemanget möjligt att genomföra, ni gör ett fantastiskt arbete!

Vi hoppas att vi ses nästa år – lördagen den 30 juni är det som gäller då!
Håll utkik här på hemsidan eller på Facebook för info om när anmälan öppnar.

Hälsningar Claes F och Jörgen E

Foton

Bilder från tävlingen finns nu här på hemsidan. Du hittar dem här.

Resultatlistor

Efter lite problem med klubbtillhörigheter i resultatlistorna är de nu färdigställda.

Du hittar resultatlistorna här.

Följ tävlingen online

Under tävlingen kommer det vara möjligt att följa löparna online.

Mellantider vid varje vätskekontroll kommer uppdateras löpande, tillsammans med beräknade passeratider och beräknad måltid.

Detta kommer du hitta här på hemsidan från dess att tävlingen har startat.

Information / PM

Nu ligger PM:et uppe. Det kan läsas här.

Information kring vätskekontroller

När vårt dagsverke är igång kommer det att finnas lite smått och gott att välja mellan på vätskestationerna som sköts av våra frivilliga och i dom flesta fall samma som alla andra år.

Sportdrycken vi serverar i år levereras av “umarasports.com”. Även om vi köper komposterbara muggar av Umara behöver jag väl inte påminna om att skräpet SKALL med till nästa vätska för där finns en sopsäck för ändamålet.

Vatten, läsk, kaffe, buljong, bröd, kakor, chips, banan, frukt, russin, saltgurka, salt.
På vätska 5 serveras även kokkorv med diverse tillbehör.
Avvikelser kan säkert inträffa men målet är att ALLA ska ha tillgång till samma utbud.

För er som inte orkar hela vägen finns det skjuts tillbaka och i varje buss en kylväska som står till ert förfogande.
Den innehåller troligen både vatten,öl och läsk. Håll tillgodo 🙂