Anmälan för 2021 är öppen

Nu är anmälan öppen för Silverleden 2021. Vi följer Folkhälsmyndighetens rekommendationer.

Klicka här för att komma till anmälan

Silverleden 2020 är inställt

Hej alla Silverleden-vänner, Silverleden på 1 dag 2020 är tyvärr inställt på grund av de regler som gäller kring Corona-pandemin.

Vi kommer självklart att betala tillbaks anmälningsavgiften till dig som vill det. Inom den närmaste veckan får du som har anmält dig information via mail om hur återbetalningen kommer att göras.

Håll avstånd, ta hand om er och njut av den svenska sommaren i naturen!

Arrangörerna

Summering 2019

Silverleden på 1 dag genomförd och vi gratulerar alla deltagare till fantastiska prestationer, snabbast av alla var segrarna Sofia Smedman och Per Alsterdal samt stafettlaget Va.

Totalt stod 205 löpare på startlinjen när startskottet gick kl 8.00 på morgonen, vilket är nytt rekord. Av dessa 205 gick 205 löpare i mål. 114 av dem plus alla fem stafettlag lyckades ta sig runt hela leden (64 km) innan målet stängde kl 20.00.

Det var första gången vi hade stafettlag med i tävlingen och fem lag, varav tre från Ovako, ställde upp med 2-9 löpare per lag. Det var mycket uppskattat av deltagarna och förhoppningsvis kommer fler stafettlag till start nästa år.

Det var ett härligt sommarväder, soligt och ca 25 grader i skuggan, vilket var skönt för oss arrangörer men gjorde det ”lite” extra jobbigt för löparna.

Vi tackar alla löpare för att ni gör det här till en mycket kul tävling att arrangera och vi tackar speciellt alla som ställer upp och gör arrangemanget möjligt att genomföra, utan er hade arrangemanget inte kunnat genomföras, ni gör ett utomordentligt fantastiskt arbete!

Vi hoppas att vi ses nästa år – Lördagen den 27 juni är det som gäller då!
Håll utkik här på hemsidan eller på Facebook för info om när anmälan öppnar.

Hälsningar Claes F och Jörgen E

Foton från 2019

Foton från Silverleden 2019 finns nu på webbsidan. Du hittar dem här.

Information / PM 2019

Nu ligger PM:et uppe. Det kan läsas här.
(Uppdaterat 25/6)

Information / PM

Nu ligger PM:et uppe. Det kan läsas här.

Summering 2017

Så är 2017 års upplaga av Silverleden på 1 dag genomförd och vi gratulerar alla deltagare till fantastiska prestationer, snabbast av alla var segrarna Mia Gyllenberg och Patrik Lindegårdh.

Totalt stod 194 löpare på startlinjen när startskottet gick kl 8.00 på morgonen vilket är rekord.Av dessa 194 gick 194 löpare i mål. 102 av dem lyckades ta sig runt hela leden (64 km) innan målet stängde kl 20.00.

Vädret var fantastiskt den här lördagen, det var soligt och ca 25 grader i skuggan, vilket var perfekt för oss arrangörer men gjorde det extra jobbigt för löparna.

Vi vill passa på att tacka alla löpare för att ni gör det här till en kul tävling att arrangera och vi tackar speciellt alla som ställer upp och gör arrangemanget möjligt att genomföra, ni gör ett fantastiskt arbete!

Vi hoppas att vi ses nästa år – lördagen den 30 juni är det som gäller då!
Håll utkik här på hemsidan eller på Facebook för info om när anmälan öppnar.

Hälsningar Claes F och Jörgen E

Foton

Bilder från tävlingen finns nu här på hemsidan. Du hittar dem här.

Resultatlistor

Efter lite problem med klubbtillhörigheter i resultatlistorna är de nu färdigställda.

Du hittar resultatlistorna här.

Följ tävlingen online

Under tävlingen kommer det vara möjligt att följa löparna online.

Mellantider vid varje vätskekontroll kommer uppdateras löpande, tillsammans med beräknade passeratider och beräknad måltid.

Detta kommer du hitta här på hemsidan från dess att tävlingen har startat.