Information om årets Silverleden

Hallå alla sugna silverledslöpare

Det klarnar så sakteliga hur vi ska genomföra årets tävling. 150 personer har hittills anmält sig till Silverleden på en dag 2021 och de har fått information per mail. Trots lättade restriktioner kör vi lite försiktigt med så lite kontakt som möjligt.

Matkontrollerna kommer att utgå och vi kommer att använda dropbags till alla vätskekontroller. Ni kommer att få ”typ gymnastikpåsar” att lägga det ni vill ha på dom olika kontrollerna. Vatten kommer att finnas på varje vätskekontroll så vi är tacksamma om ni inte lägger det i påsarna. Det är otroligt tungt för oss att hantera. Påsarna kommer att forslas tillbaka till starten om ni vill ha tillbaka något.

Den gemensamma middagen vi brukar ha utgår av kända skäl. Det är ännu oklart om massören kommer närvara. Tidtagning kommer vi att ha men det är ännu ej bestämt vilken typ.

Vårt signum kanske är att man kan välja att gå i mål vid alla vätskekontroller längs banan och bli upphämtad av hämtservice. Vi har valt att även i år tillhandahålla den servicen, dock med krav på munskydd och nyspritade händer vid upphämtning. Därför bör man ha med sig munskydd om man vill utnyttja den tjänsten. Handsprit kommer att finnas tillgängligt.

Vi har valt att ta ut en startavgift på 425 kronor som betalas via Swish: 070-583 48 48 Claes Frisk eller bankinsättning: SEB 5108 01 839 06 Anna-Maria Frisk. Alltså, 2021-06-24 skall betalningen finna på konto alt. Swish annars erbjuds platsen till nästa löpare i kön. 25 kronor per startande går oavkortat till friluftsfrämjandet Hällefors för att dom håller leden i bra skick utan att få några bidrag från kommunen.

Nu sjösätter vi detta och hörs senare i juni!
Tävlings PM kommer veckan innan race.
Claes tel: 070-5834848, mail: silverleden@gmail.com